Qui som?

Qui som?

Meraki

És una paraula grega que s’utilitza per descriure alguna cosa que es fa amb tota l’empenta, amor i creativitat possibles. I és amb aquest mot que emprenem un viatge a través de la literatura infantil i juvenil, un camí que no es pot recórrer sense passió, sensibilitat i vocació.

Quins són els nostres objectius?

Fer el que ens agrada i com ens agrada per satisfer a noves i nous lectors.

Publicar en català, procurant descobrir noves i nous autors i apostant, també, pel talent local.

Contribuir a la formació de lectores i lectors crítics i apassionats per la literatura amb llibres que tinguin molt a dir sense imposar el seu discurs, lectures que estiguin al servei del plaer. En definitiva, treballem llibres que dialoguin amb el lector, que obrin finestres a la reflexió i tracin el camí sinuós i infinit del plaer per la lectura.

Per què una clau com a símbol?

Perquè veiem en ella un símbol de llibertat; les claus obren portes, ajuden a superar entrebancs, ofereixen la possibilitat de decidir. La llibertat és viure amb intensitat i fer el que ens agrada, la llibertat la trobem dins d’un llibre i darrere el pany que obrim amb la clau que amaguem al cor. Perquè llegir i alimentar l’esperit crític són una clau que ens fa més lliures.