Carlo Gallucci

Carlo E. Gallucci

Felicitats per la seva compra d’un Carlo E. Gallucci Vallcorba™ (C-EGV29-X-86)!

La primera pregunta que ha de respondre aquesta guia d’inici ràpid és: “Per a què serveix el meu Carlo E. Gallucci Vallcorba™?”

Es tracta d’un model de Carlo™ que s’ha utilitzat amb graus diversos d’èxit en àmbits com el periodisme, l’audiovisual, la comunicació corporativa, la lectura editorial o l’ensenyament tant a secundària com en l’àmbit universitari.

Però l’ús principal per al qual l’ha dissenyat el fabricant és l’escriptura. Models de Carlo E. Gallucci Vallcorba™ han publicat llibres com Pol i Quim (amb il·lustracions de Dani Gómez, 2017 Editorial Llop Roig), El gnom de balcó (amb il·lustracions de Dani Gómez, 2020, Editorial Bindi Books) i El petit científic malvat (amb il·lustracions de Dani Gómez, 2021, Editorial Meraki) i han resultat finalistes de concursos literaris com el Premio Domingo Santos 2020 i el XVII certamen de relato “Dónde está la Navidad?” 2021.

Curiosament, i sortint-se dels paràmetres d’ús previstos pel fabricant, també mostren una gran efectivitat en la ingestió d’hamburgueses amb formatge.

Però la pregunta més important és: “Per a què vull fer servir el meu Carlo E. Gallucci Vallcorba™?”

Això està a les seves mans! Benvingut a la família de productes de CarlCorp™!

(Conservar en un ambient fresc i protegit de la llum. Utilitzar només accessoris oficials. Per a una informació més detallada, consulti el Manual d’Usuari).

Les seves obres