Calladeta no ets més maca

Calladeta no ets més maca

 

L’Alba va apartar el dibuix i va començar a escriure:

«Havia deixat que abusés de mi sexualment.

Havia deixat que em vigilés.

Havia deixat que m’infravalorés intel·lectualment.

Havia intentat evitar que ell s’autolesionés.

Quan s’enfadava amb mi, es donava cops contra la paret; no era jo qui l’agredia.

Havia deixat que m’anul·lés com a persona.

Havia estat separada de la meva família i dels meus amics.»

—I va ser llavors quan vas decidir deixar-lo?

La violència de gènere és un càncer social i la seva erradicació és una responsabilitat que interpel·la a tots i totes. Aquest projecte, creat per la Nuria Prieto, pretén, a través del relat en primera persona, mostrar deu històries reals i properes de dones que han patit aquesta violència en diferents formes.

 

Descarrega’t aquí la fitxa

Fitxes web cat_22-23

Galeria d'imatges

Informació addicional

Novembre 2021

978-84-124218-6-6

Rústega cosida

20 cm x 25 cm

Des dels 12 anys